Informatii importante pentru clientii cumparatori:

Ce este JobStage

JobStage.ro  este o piata de servicii online, care oferă posibilitate ca freelancerii sa se intalneasca cu clientii intr-o forma moderna si sigura pentru beneficiul reciproc. Persoanele fizice sau juridice care au nevoie de ajutor pentru diverse servicii pe termen scurt sau lung pot intra pe JobStage unde gasesc o varietate de domenii precum si de servicii

Pentru cumpărătorul de servicii, JobStage.ro  oferă acces imediat la sute de prestatori cu abilitati specifice , fără a fi nevoie de a plasa anunţuri de locuri de muncă sau de a oferi spaţiu de lucru, salarii, asigurari, etc. Pentru freelanceri sau furnizorii de servicii, JobStage.ro oferă o sursă constantă de clienti ceea ce inseamna ca acestia au posibilitatea de a nu mai pierde timp ori de a face cheltuieli inutile pe publicitate sau pe auto-promovare.

Pasii necesari cumpararii unui serviciu

 1. Creaza-ti cont de cumparator:
  • Inregistreaza-te=> Nume utilizator=> Adresa de email=> Tip cont (alege cumparator)=> Parola sau
  • Direct cu contul de Facebook (alegem tot cont cumparator)
 2. Valideaza adresa de email si completeaza toate datele din contul tau:
  1. Contul meu=> Profil=> Modifica profilul:
   • Cont: Nume, Prenume, Adresa, Nr tel, etc. Te ajuta cand efectuezi plata. Aceste date se vor incarca automat
   • Securitate: Schimbare parola.
   • Plati: Completeaza cu atentie toate cele 5 campuri. In cazul in care ai platit un serviciu dar te-ai razgandit imediat, banii iti vor fi returnati in contul online de unde vei putea face alte cumparaturi. Daca dorescti sa primesti banii direct in contul tau bancar, mergi la Submeniu=> Plati=> Retragere bani si completeaza suma pe care vrei s-o retragi. Vei primi notificare pe email cand ti-au fost virati in contul tau bancar.
 3. Alege serviciul de care ai nevoie
 4. Cumpara – doar serviciul in sine ori serviciul plus aditionalele
 5. Finalizare comanda
  1. Dupa ce serviciul iti este livrat/efectuat iar tu esti multumit(a) de munca prestata, apasa”finalizare comanda” din contul tau. Abia atunci, prestatorului ii sunt livrati banii.
  2. In cazul in care doresti o modificare a serviciul poti cere asta prestatorului de maxim 3 ori

Important!

 • Comunica cu vanzatorul inainte de a cumpara serviciul sau si pune-i toate intrebarile necesare apasand pe butonul “contact” , care se afla sub profilul acestuia. Poti tine legatura cu acesta si dupa cumpararea serviciului prin mesaje.
 • Dupa efectuarea platii si confirmarea acesteaia de catre procesatorul de plati mobilpay, prestatorul va fi informat printr-un email asupra serviciului cumparat si va lua legatura cu dumneavoastra prin intermediul platformei. La fel veti primi mesaj de notificare (email).

Dreptul de revizuire a unui serviciu

In cazul serviciilor online, clientul poate cere pana la trei revizuiri gratuite a serviciului cumparat. In cazul in care aceasta apare ca aditional serviciului, se poate achita separat (depinde de fiecare prestator in parte).

Siguranta tranzactii

Platile dumneavoastra sunt efectuate prin procesatorul de plata MobilPay.

 1. Netopia SRL in calitate de proprietar al site-ului www.mobilpay.ro este direct raspunzator de platile efectuate in acord cu termenii si conditiile acestora.
 2. JobStage foloseste sisteme anti-frauda ceea ce inseama ca toate tranzactiile dumneavoastra sunt in siguranta 🙂

Am uitat parola

Incalcari ce duc la inchiderea contului

Ne aşteptăm ca toţi utilizatorii JobStage.ro să susţină codul nostru de conduită şi să adere la “termenii şi condiţiile” noastre pentru a menţine siguranţa, încrederea şi profesionalismul în cadrul pieţei. Ignorarea totală a regulilor site-ului, inclusiv a următoarelor activităţi, garantează suspendarea imediată a contului sau închiderea acestuia:

 1. Efectuarea sau participarea la activităţi frauduloase.
 2. Abuzarea sau hărţuirea altor utilizatori
 3. Santaj pentru recenzii pozitive şi/sau plăţi suplimentare
 4. Înşelarea altor utilizatori sau JobStage.ro
 5. Falsificarea documentelor de identificare. Acest lucru implică depunerea documentelor de verificare false sau modificate.
 6. Răspândirea viruşilor sau a site-urilor rău intenţionate
 7. Manipularea disputelor prin informatii false in scopuri personale
 8. Santajarea utilizatorilor pentru a obtine un feedback sau o reputaţie pozitivă pe JobStage.ro.
 9. Cumpărarea sau vânzarea conturilor JobStage.ro.
 10. Participarea la proiecte care încalcă termenii şi condiţiile noastre sau care ar duce la spălarea banilor.
 11. Suspendarea contului sau închiderea din cauza oricăreia dintre aceste încălcări este definitivă şi ireversibilă.

Alegerea prestatorului

Pentru a alege prestatorul potrivit trebuie sa iei in sonsiderare urmatoarele sfaturi:

 1. Nu te uita intotdeauna la pretul cerut
 2. Verifica-i reputatia si citeste feedback-urile despre el
 3. Discuta cu el inainte de a cumpara serviciul si intreaba-l daca iti poate oferi exact ceea ce ii soliciti, in special cad este vorba de oferte personalizate

Finalizarea serviciului

Dupa ce prestatorul ti-a finalizat serviciul este obligatoriu ca sa confirmi (din contul tau JobStage) ca serviciul primit a fost cel pe care l-ai cumpart, prin apasarea butonului “finalizare serviciu”.

Procedura cumparare serviciu/ii

 1. Alege serviciul pe care il  cauti
 2. Pune intrebarile necesare prestatorului (daca este cazul)
 3. Adauga serviciului selectat optionale (daca este cazul)
 4. Cumpara serviciul. Plata se face prin procesatorul de plata MobilPay.
 5. Imdiat vei primi notificare despre produsul cumparat iar prestatorul va primi notificare despre produsul vandut. Notificarea se va face prin email (in viitor se va implementa si notificarea prin sms)

Reguli de returnare a banilor:

Indiferent care ar fi motivul banii vor fi transferati din contul dumneavoastra JobStage in contul dumneavoastra bancar. Pentru realizarea acestui lucru trebuie sa va completati datele bancare in contul JobStage iar apoi sa solicitati o retragere de bani urmarind pasii Plati => Retragere bani – aici completati suma disponibila in contul JobStage. Banii vor fi transferati in maxim 5 zile lucratoare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru comisionul bancar perceput de banca cu care colaborati.

 1. Banii vor fi returnati 100% in urmatoarea situatie:
  • Daca ati cumparat un serviciu iar acesta nu a fost prestat sau prestatorul nu isi onoreaza in timp lucrarea (fara a va anunta in prealabil si fara consimtamantul dumneavoastra) sau din orice alte motive ce tine de prestator, banii vor fi virati 100% inapoi in contul dumneavoastra.
 2. Banii vor fi returnati 50% in urmatoarea situatie:
  • Daca ati cumparat un serviciu iar prestatorul a indeplinit criteriile specificate in descrierea serviciului sau a alocat foarte mult timp realizarii unei lucrari pentru dumneavoastra iar intre timp v-ati razgandit sau gasiti motive neintemeiate pentru anularea acestuia, vi se vor restitui doar 50% din valoarea totala a serviciului, iar resturl de 50% vor fi redirectionati prestatorului drept recompensa pentru munca depusa.

Important!!! Inainte de a cumpara un serviciu, punteti toate intrebarile necesare prestatorului !!!