Pe scurt

     JobStage este o piata de servicii online, care oferă posibilitate ca freelancerii/prestatorii sa se intalneasca cu clientii intr-o forma moderna si sigura pentru beneficiul reciproc. Persoanele fizice sau juridice care au nevoie de ajutor pentru diverse servicii pe termen scurt sau lung pot intra pe JobStage unde gasesc o varietate de domenii precum si de servicii. In urma vanzarii unui serviciu, prestatorii primesc din partea cumparatorilor o evaluare notata cu stelute de la 1-5 unde 1 este foarte nemultumit iar 5 foarte multumit, precum si un scurt comentariu cu privire la experienta avuta cu acestia.

Siguranta

  • JobStage protejeaza atat prestatorii cat si cumparatorii. Toate tranzactiile sunt securizate si raman blocate in contul JobStage pana la finalizarea acestora de catre prestatori.
  • Cumparatorii au siguranta ca nu isi pierd banii iar serviciile cumparate sunt in conformitate cu desrierile acestora in momentul cumpararii.
  • Vanzatorii au siguranta ca in momentul in care primesc o comanda, aceasta este deja platita iar sigura lor grija este sa o onoreze la timp si in conditiile specificate.

Cum functioneaza

Pasul I

Cumparator

Clientul alege serviciul dorit, face plata pe JobStage.ro si asteapta livrarea implicit finalizarea acestuia.

Pasul II

JobStage

Dupa plasarea comenzii, banii raman blocati in contul JobStage pana la finalizarea serviciului de catre prestator

Pasul III

Prestator

Vanzatorul primeste comanda iar dupa ce finalizeaza serviciul, JobStage transfera banii in contul acestuia.

Pasul IV

Feedback

Clientul acorda un feedback vanzatorului si scrie un scurt comentariu privind experienta avuta cu acesta

De ce JobStage?

Cumparator

Cumpara in siguranta!

De ce sa cumperi de pe JobStage.ro?

Prestator

Vinde in siguranta!

De se sa vinzi prin JobStage.ro?