Tutoriale

Cum pot cere o oferta personalizata?

Sunt doua modalitati in care poti cere o oferta personalizata:

 1. Oferta de la un singur vanzator – Daca doresti o oferta personalizata de la un singur vanzator, intrii pe unul din serviciile acestuia iar sub “total RON” (in partea din dreapta) este sectiunea “Solicita Oferta Personalizata“. Aici poti solicita oferta de care ai nevoie.
 2. Oferta de la toti prestatorii – Daca doresti mai multe oferte (de la fiecare prestator in parte) trebuie sa completezi o cerere care se afla in pagina “home”(www.jobstage.ro). Aceasta optiune va fi disponibila doar daca esti logat si se numeste “adauga o cerere” (se afla in partea din stanga sus).

Click aici pentru fotografii.

Cum caut un serviciu?

Sunt doua variante in care poti cauta un serviciu:

 1. Varianta I:
  • Dupa cuvant cheie care se regaseste de obicei in titlul serviciului. Dupa logare avem doua variante in care putem introduce acest cuvant cheie (vezi poze).
 2. Varianta II:
  • Selecteaza subcategoria de interes iar in partea din stanga ai mai multe filtre. Primele patru sunt standard si vor aparea la fiecare subcategorie in parte:
   • Cuvantul de cautat: Poti scrie cuvantul de interes si-ti vor aparea serviciile care au in titlu acest cuvant. Similar varianta I.
   • Locatia: Pentru serviciile offline avem nevoie sa introducem locatia/zona unde vrem ca serviciul/serviciile sa fie prestate. Aici scriem zona de interes. Atentie: Pentru Bucuresti ele sunt impartite astfel: Bucuresti sector 1, Bucuresti Sector 2, Bucuresti Sector 3, Bucuresti Sector 4, Bucuresti Sector 5, Bucuresti Sector 6. Exceptie fac filtrele din categoria “Transport persoane” unde se va scrie simplu “Bucuresti Romania”. Pentru provincie se va scrie orasul, ex: Ploiesti
   • Raza (km): In cazul in care nu iti apar destui prestatori sau vrei pur si simplu sa-i vezi pe toti poti adauga o raza de cautare a acestora. Aceasta raza se va invarti in jurul locatiei. De ex daca ai ales “Ploiesti” si ai pus 20 km la raza site-ul iti va arata toti prestatorii din ploiesti si din jurul acestuia pe o raza de 20 km.
   • Serviciu oferit de: Aici poti alege ca serviciul sa fie prestat de persoana fizica sau persoane juridica.
   • Dupa aceste filtre vor urma alte filtre diferite de la categorie la categorie in functie de specificul fiecareia.
   • *Important: Cu cat folosesti mai multe filtre cu atat vei gasi mai putini prestatori. Utilizarea incorecta a filtrelor iti poate arata zero prestatori chiar daca pe platforma figureaza unul sau mai multi vanzatori.

◊ Click aici pentru fotografii.

Cum aleg vanzatorul potrivit?

Pentru vanzatori, nivelul, feedback-ul, si reputatia sunt esentiale. Comentariile provin de la clientii care deja au cumparat serviciul respectiv iar acesta influenteaza reputatia si inplicit nivelul prestatorului. Ele se acorda in felul urmator:

 1. Rating-ul vanzatorului:
  • Dupa ce vanzatorul a efectuat un job, cumparatorul poate sa ofere un rating notat cu stelute de la 1-5 (1 fiind cea mai mica iar 5 cea mai mare) avand in vedere experienta avuta cu vanzatorul respectiv.
 2. Feedback-ul cumparatorului:
  • Cumparatorul poate lasa comentariu la serviciul pe care l-a achizitionat, relatand interactiunea cu vanzatorul, experienta pe care a avut-o cu acesta astfel incat ceilalti cumparatori sa isi poata faca o parere despre vanzatorul respectiv.
 3. Feedback-ul vanzatorului:
  • Dupa ce prestatorul a primit rating si comentariu din partea clientului, acesta are si el posibilitatea sa evalueze cumparatorul si sa relateze experienta avuta cu acesta.
 4. Nivelul vanzatorului:
  • Vanzatorul care ofera un serviciu de calitate, impreuna cu un rating bun poate trece la urmatorul nivel care-i va aduce castiguri si mai mari. Nivelul vanzatorului este notat de la 0-3 unde 0 este incepator iar 3 experimentat.
 5. Totul este transparent, primesti exact ceea ce cumperi:
  • Toti vanzatorii sunt verificati de catre JobStage. Daca serviciul prestat de acestia nu indeplineste criteriile apecifitate in descrierea acestuia, tu iti vei primi banii 100% inapoi.
  • Important!!! In cazul in care ai platit pentru un serviciu iar prestatorul a muncit in realizarea acestuia insa tu intre timp te-ai razgandit sau cauti motive neintemeiate de a-l refuza, vei primi 50%  din valoarea platita. Restul de 50% se duc catre prestator.

Nu uita! Dupa ce ai cumparat un serviciu, evalueaza prestatorul si scrie un comentariu privind experienta avuta cu acesta